ti neznas kako tesko je

Go down

ti neznas kako tesko je

Komentar by @nela on Tue Oct 14, 2008 12:36 pm

U zagrljaju sjećanja...
Ostavih suzu na jastuku, jednu za tebe, a drugu za nas. Za sve dane koji su pred nama, otvaram vrata nadi koja će biti uz mene dok tvoje riječi budu u tišini. Daleko si? Moje srce osjeća daljinu, ali i snagu svih naših izgovorenih riječi.
Ovo pisanje mi dođe kao utočište kad u noći osluškujem tvoje korake, koji umjesto da idu prema meni, odlaze od mene. Sama sam, kao i bezbroj puta do sada, ali u srcu osjećam toplinu tvojih posljednjih dodira i još zadrhtim kad se sjetim svih naših ukradenih sati kad nismo znali za vrijeme, godine i poglede u tami. Držala sam te za ruku dok si me vodio u svijet tajne ljubavi. Bila sam i ostala samo tvoja. Sjećam se i naših beskrajnih sati uz pc kad smo imali uvijek što jedno drugom za reći. Nikad nam nije bilo dosadno dok smo pisali. Sjećam se smijeha, suza, i radosti kad sam ti čula glas i prvu kavu ispila uz tebe. Ovako dok sam sama, sjećanja naviru, a ti si daleko... I danas, kada već sve stoji iza nas, osjećam da sam te morala sresti.
Idem sad, u tišini, ostavljam suzu zbog daljine i svega što nas dijeli, ali odlazim sretna. Beskrajno sretna što postojiš tamo negdje i što znam da sada misliš na nas i na mene. Osjećam snagu tvojih misli i znam, opet ću dodirivati tvoje ruke i opet ću sanjati, ali ovaj put bit ću budna i uz tebe. Volim te

NIJE VAZNO KAKO
NIJE VAZNO OD KAD
NIJE VAZNO KOLIKO
VAZNO JE DA POSTOJIS
DA SMO TU NEGDJE
ISPOD ISTOG NEBA
I DA IMAMO JEDNO DRUGO KAD USTREBA
Sad
avatar
@nela

Broj komentara : 112
Join date : 2008-10-08

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu